Nyheder

jan 26, 2018

Er du vores nye kollega?

Bogholder med ønske om at lede egen dagligdag, tage fat på ad hoc opgaver, og om at indgå i et dynamisk team i rivende udvikling

Søger du et arbejde med stor frihed under eget ansvar, opgaver der ikke kun handler om bogføring, en uformel tone på arbejdspladsen og et sted du kan få lov at udvikle dig?

Så er Neovitalis ApS måske stedet for dig. Vi søger en bogholder der synes tal og regneark er sjovt, og som samtidig ikke er bange for at tage fat i de andre opgaver der kan opstå, når man er en del af et lille team, som arbejder på et stort marked. Hver medarbejder bliver hørt, og er med til have indflydelse på arbejdsgangen samt forretningen.

Vores marked inkluderer hele norden. Pt. er vi hovedsageligt aktive i Danmark, Norge, Sverige og Finland, men arbejder os ind på Island og har også lidt forretning på Færøerne.

Du vil komme til at sidde på hovedkontoret som ligger i Vanløse. Her vil du være en af tre, som er fast på kontoret. Vores sælgere vil af og til også være på kontoret, og det er derfor vigtigt at du er indstillet på, at indgå i et team, som ikke ses hver dag, men har et tæt samarbejde og er afhængige af god kommunikation.

Primære opgaver:

Økonomi, herunder regnskab, budgetlægning- og opfølgning, fakturering (kreditor-debitor), bogføring, kontering, varemodtagelse, afstemning bank-kasse, kørselsgodtgørelse, løn og provision.

Der vil være tæt samarbejde med firmaets revisor, så du vil ikke sidde alene med eventuelle spørgsmål eller udfordringer, og herigennem også have rig mulighed for at udvikle dine egne kompetencer.

Du skal have erfaring med Microsoft NAV, og det vil være en fordel om du kender til Dynamics 365, zExpense/ZeBon. Vi arbejder i Microsoft, og derfor skal du naturligvis være vant til disse programmer.

Eftersom at vi arbejder på det Nordiske marked og er distributører af produkter fra hele verden, er det et must at du kan kommunikere flydende i tale og på skrift, på engelsk. Det er absolut et plus hvis du er bekvem med svensk og/eller norsk og/eller finsk, men ikke en nødvendighed.  

Din personlige profil:

-          Du har overblikket og arbejder systematisk

-          Du er ansvarsfuld og produktiv

-          Du er hurtigt til at sætte dig ind i nye arbejdsprocesser og opgaver.

-          Du er selvkørende og engageret

-          Du er positiv, forandringsparat, og sætter en stor ære i at nå dine deadlines, og ikke mindst at kunne prioritere dine opgave i forhold hertil.

Du er altså indstillet på at lave andet end regnskab og bogholderi, samt at bidrage til en god stemning på arbejdspladsen. Vi vægter rummelighed højt, og at plads til forskelle er vigtigt.

Du skal kunne tage ansvar for dine handlinger, og eventuelle fejl – alle laver fejl, det er hvordan vi håndtere dem, der viser karakter.

Lyder ovenstående som lige noget for dig, så send en motiveret ansøgning til hjn@neovitalis.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig ! 

Sidealias:  Produkt ID:  Vis tekst på slide: 0