En gennemtænkt løsning!

At være leverandør til sundhedsvæsenet er ikke blot at købe og sælge varer. Det kræver mere!

Vi har siden 1992 markedsført og leveret udstyr og artikler til både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Island. Vi driver en økonomisk sund virksomhed med ansvar for vores omverden, miljøet og vores samarbejdspartnere. Dette sikrer en fordelagtig cost benefit for vores kunder.

Produktprogrammet kommer fra førende producenter som blandt andet AngioDynamics, Endochoice og WILAmed. Dette kendetegner nytænkning og kvalitet, samt at de er banebrydende inden for deres speciale.

Vi sætter en ære i konstant at stille krav til os selv, vores produkter og ikke mindst til den viden, vi ønsker at kunne tilbyde vores kunder heriblandt uddannelse af det sundhedsfaglige personale.

Vores løsninger tilgodeser derfor hele forløbet fra producent via Neovitalis til det faglige personale for derved at sikre patienten bedst mulig diagnostik og behandling.

Hans Jürgen Nissen
Neovitalis ApS

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi støtter

 

 

 

 

Producenter